| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
hakan.otman
Kayıt: 29 Nis 2006 Mesajlar: 152 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1998
|
Tarih: 14.05.2006, 21:44 Mesaj konusu: 98 Mezunları |
|
|
YARIN AKŞAM RIDVAN HOCA EVDE PARTİ VERECEK BİZİM GALATASARAY YİNE ŞAMPİYON OLMUŞ. AMAN DOZU KAÇIRMAYALIM ARKADAŞLAR. FATİH KARDEŞ DJ SEN OLMA GÜZEL ÇALIYORSUN AMA OLSUN _________________ ANZAC (c) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
mahir ilter

Kayıt: 06 May 2006 Mesajlar: 562 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1998
|
Tarih: 15.05.2006, 13:49 Mesaj konusu: |
|
|
TÜM 98 MEZUNLARINA, VE ÖZELLİKLE GALATASARAYLI KARDEŞLERİME SELAM OLSUN EY GİDİ RIDVAN HOCA HEY SANADA SELAM OLSUN...... _________________ http://www.iltaysigorta.com
Hakettiğin kadarını elde edersin!!
Hakkını aramayan hakka layık değidir!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Erhan Pabuşçu Özel Üye

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 5649 Şehir: Aydın Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: ***2BİN2***
|
|
| Başa dön |
|
 |
hakan.otman
Kayıt: 29 Nis 2006 Mesajlar: 152 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1998
|
Tarih: 15.05.2006, 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
BİZİM AMACIMIZ AĞIZ DALAŞI DEĞİL UNUTULAMAYAN YENİCE ANILARINI TAZELEMEK. LÜTFEN OLAYLARI BİLMEDEN KONUŞMAYALIM AMAÇ ÇEKİŞME DEĞİL BİRAZ DAHA YAPICI KONUŞALIM. BİZDE KÜÇÜĞE SAYGI SONSUZDUR AMA KARŞILIK OLUNCA. SENİNDE BÖYLE BİR YAZIYI BU ANLAMDA YAZMADIĞINI YANLIŞLIKLA YAZACAĞINI TAHMİN EDİYORUM. AMACIMIZ AĞIZ DALAŞI DEĞİL. UNUTULMAYAN YENİCE HATIRALARINI YAŞATMAK VE BUNDADA SİZİN EMEĞİNİZ VAR.SİZLEREDE TEŞEKKÜR EDİYORUZ TÜM YENİCEDEN MEZUN OLANLAR BU GÜZEL SİTEDE BİRARAYA GETİRDİĞİNİZ İÇİN . ÇOK GÜZEL BİR İŞ BAŞARMIŞSINIZ. VAY MİM GRUBUNUN MAHİR'İ NABER NASIL GİDİYOR. SAĞMISINIZ. _________________ ANZAC (c) |
|
| Başa dön |
|
 |
Erhan Pabuşçu Özel Üye

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 5649 Şehir: Aydın Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: ***2BİN2***
|
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih Koç Özel Üye
Kayıt: 26 Nis 2006 Mesajlar: 6331 Şehir: Osmaniye Durum: Çevrimdışı
|
Tarih: 16.05.2006, 11:03 Mesaj konusu: |
|
|
Ben olaya hemen bir çözüm getireyim..Biz Yenicedeyken Galatasaray Şampiyon olmuştu.. Rıdvan Hocam da evinde bir Şampiyonluk partisi vermişti..Hakan olayı oraya getirmek istiyor..Daha çok anlatmak isterdim ama bende arkadaşların bana anlattıklarını hatırlıyorum onun için Hakan olaya açıklık getirebilir.    _________________
SOLUK BENİZLİ GÖRÜNÜMLÜ ZENCİ |
|
| Başa dön |
|
 |
Cenk Yapar Özel Üye
Kayıt: 13 Nis 2006 Mesajlar: 2525 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1999
|
Tarih: 16.05.2006, 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
ben geldim millet
Akın seven heyt be _________________ Yaşamak bir ağaç gibi
Ağaç gibi tek ve hür
Ve bir orman gibi kardeşçesine...... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cenk Yapar Özel Üye
Kayıt: 13 Nis 2006 Mesajlar: 2525 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1999
|
Tarih: 16.05.2006, 12:35 Mesaj konusu: |
|
|
şimdi acıklama yapayım akın şifresini unuttugu için corapları kayboldugu gibi benim şifreyle girip yazmış haberiniz _________________ Yaşamak bir ağaç gibi
Ağaç gibi tek ve hür
|
| Başa dön |
|
 |
hakan.otman
|
Tarih: 16.05.2006, 21:53 Mesaj konusu: |
|
|
Neyse anladım dostum sen korkma bizde böyle şeyler olmaz, sende önlemini alayım demişsin.haklısın. vay FATİH ,AKIN, CENK NASILSINIZ AKIN NABER UNUTTUK VALLA İYİCE BİRBİRİMİZİ NEYSEKİ BULDUK ARTIK. FATİH VALLA BENDE O AKŞAMI YARIM HATIRLIYORUM EN SON HATIRLADIĞIM RAKIYI SUSUZ GÖTÜRDÜĞÜMDÜ ÜSTÜNE BİDE ÖNÜMDE DURAN SU BARDAĞINDAN SU İÇEYİM DEDİM AKIN SAĞOLSUN RAKI KALMAZ TÜM ÖNÜMÜZDEKİ BARDAKLARA SEK RAKI DOLMURDURMUŞ İÇİM YANDIKÇA SU DİYE ÇETİĞİMİ VE BİTİRDİĞİMİ HATIRLIYORUM. ARKADAŞLAR YENİCEYE GİDİYORMUSUNUZ. HEPİNİZ. AKIN SEN NELER YAPIYORSUN KARDEŞ ŞU ŞİFRENİ HATIRLADA BİZDE SENİN YÜZÜNÜ GÖRELİM HAYAT NASIL GİDİYOR NELER YAPIYORSUN. _________________ ANZAC (c) |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih Koç Özel Üye
|
Tarih: 17.05.2006, 09:39 Mesaj konusu: |
|
|
Hakan soru süper olmuş... Kusura bakmayın biraz dokunacak ama..Evet Yenice'ye gidiyoruz.. Kadro : Erdem, Cenk, Akın ve Ben Kusura bakma Hakanım canın sıkılmasın gelecek sene yine varmış  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
Cenk Yapar Özel Üye
|
Tarih: 17.05.2006, 11:14 Mesaj konusu: |
|
|
HAKANIN ÜSTÜNE GİTMEYİN YENİCEYE ATLASA GELSE YA DELLENİP GAAZ VERİYOMM _________________ Yaşamak bir ağaç gibi
Ağaç gibi tek ve hür
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih Koç Özel Üye
|
Tarih: 17.05.2006, 12:41 Mesaj konusu: |
|
|
Gelemez olm.. Terfi bekliyor adam zaten..Engel çok önünde..Zaten kız filanda kaçırma planları var sanırım onun gelemez anlayacağın    _________________
|
| Başa dön |
|
 |
hakan.otman
|
Tarih: 17.05.2006, 22:48 Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR KEŞKE GAZA GELİNİPTE GELECEK BİR FIRSAT OLSA. GAZA GELİYORUM AMA MALESEF GELEMİYORUM. SİZ BİZİM İÇİNDE GİDİP GEZERSİNİZ İŞALLAH. İŞALLAH SENEYE BUNDAN SONRA BU UMUTLA YAŞAYACAĞIZ. FATİH MİLLETTE CİDDİ ZANNEDECEK KIZ KAÇIRMA FALAN YAZMMIŞSIN NERDEN BULUYON BUNLARI. SADECE İŞLER YOĞUN O YÜZDEN GELEMİYORUM. _________________ ANZAC (c) |
|
| Başa dön |
|
 |
Cenk Yapar Özel Üye
|
Tarih: 18.05.2006, 08:57 Mesaj konusu: |
|
|
fatihte az değil var ya bende diyecektim kacırma olayı varsa hep beraber kacırırdık _________________ Yaşamak bir ağaç gibi
Ağaç gibi tek ve hür
|
| Başa dön |
|
 |
mahir ilter

Kayıt: 06 May 2006 Mesajlar: 562 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1998
|
Tarih: 18.05.2006, 10:01 Mesaj konusu: |
|
|
SELAM OTMANIM İYİDİR YA..SENDEN NE HABER???? NASILSIN??? GALATASARYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARIN CUK OTURMUŞ İÇİMİ OKUMUŞSUN YANİ EYWALLAH....BABA OLAY ALKOL OLAYINA GELMİŞKEN ORTADA SEN VARSAN 10 DEFA DÜŞÜNÜRÜM....Bİ GÜN BİZİM EVDE RAKI ŞİŞESİNİ SEK OLARAK KAFANA DİKMİŞTİN SONRADA NORMAL YÜRÜYÜP GİTMİŞTİN YA.... O GÜN OHA FALAN OLMUŞTUM KENDİNE İYİ BAK.... _________________ http://www.iltaysigorta.com
Hakettiğin kadarını elde edersin!!
Hakkını aramayan hakka layık değidir!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|