|
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
Mihriban Akın Forumbaz

Kayıt: 22 Oca 2007 Mesajlar: 2325 Şehir: Bursa Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007+0,5 :)
|
Tarih: 21.01.2010, 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
herkeseeee merhabaa!!!!!!!!!! _________________ Susuşunu dinlemek kadar dolu geçer mi bir insanın dakikaları...
Dün gece bir aşkı gömdüm derine, dün gece sensiz öldüm ...
__ __ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gülay aras

Kayıt: 19 Haz 2007 Mesajlar: 1052 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007 model
|
Tarih: 22.01.2010, 14:32 Mesaj konusu: |
|
|
selam arkadaşlar uzun zamandır site açılmıyo neden _________________ İnsanım herkes kadar; zengin kadar fakir kadar, kadın kadar erkek kadar, Müslüman kadar Hristiyan kadar, Türk kadar, Kürt kadar... Milletimle, dinimle, cinsiyetimle,.... değil erdemimle karakterimle değerlendirilmek isterim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 05.02.2010, 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
nasıl açılmıyor gülay hep açığız biz aa senin bilgisayarda bişey vardır  _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
gülay aras

Kayıt: 19 Haz 2007 Mesajlar: 1052 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007 model
|
Tarih: 06.02.2010, 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
valla olabilir ben bir kaç hafta açamadım siteyi acaba dedim bişeymi oldu  _________________ İnsanım herkes kadar; zengin kadar fakir kadar, kadın kadar erkek kadar, Müslüman kadar Hristiyan kadar, Türk kadar, Kürt kadar... Milletimle, dinimle, cinsiyetimle,.... değil erdemimle karakterimle değerlendirilmek isterim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|