| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
nihal imalpamuk
Kayıt: 16 May 2007 Mesajlar: 362 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2006
|
Tarih: 15.06.2007, 21:08 Mesaj konusu: |
|
|
çok komik levent abi bana söleyene bakın arkadaşlar ben belki tuğcecimin soyadını unutmuş olabilirim ama sende sınıf arkadasını unutmuşttun her neyse sonuç olarak ben tuğçeyi hatırladım vede sorun yokkk şimdi iyi geldiler aramıza birlikte özlicessss yeniceyi nede olsa yaşanılanların unutulmaması için burdayısss canım tuğçecim belki 1 yıl kadar ayrı kaldık ama istda yine buluşurusssss  _________________ YAŞIYOR AMA UZAKTAYSAK BİRBİRİMİZDEN BİLKİ SENİ HİÇ UNUTMADIM...
ÖLÜM DEĞİLSE 'BİZ'İ AYIRAN YAZIK OLMUŞ HATA YAPMIŞIZ...
BEN KİMSEYİ AMA KİMSEYİ AMA KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM GİBİ SEVEMEMKİİ SEN BANA AŞK DEDİN BİZİ KİRLETEMEMKİİ...
(RUHUMDA SAKLADIĞIM EN DEĞERLİ HAZİNEMSİN BENİM SONSUZA KADARDA SAKLAYACAĞIM...) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
Kayıt: 20 May 2007 Mesajlar: 511 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007
|
Tarih: 15.06.2007, 21:12 Mesaj konusu: |
|
|
canım benim yaaa bir tuhaf oldum bi duygulandım ben şimdi böyle yaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
nihal imalpamuk
Kayıt: 16 May 2007 Mesajlar: 362 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2006
|
Tarih: 15.06.2007, 21:16 Mesaj konusu: |
|
|
nie duygulandın beeee yeniceyi öslicem diemi gerek yok benje tuğce sen haftaya ordasın bide benim gibi 1 yıldır gidemeyenler warrr neyyse bende seneye telafi etcem inş _________________ YAŞIYOR AMA UZAKTAYSAK BİRBİRİMİZDEN BİLKİ SENİ HİÇ UNUTMADIM...
BEN KİMSEYİ AMA KİMSEYİ AMA KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM GİBİ SEVEMEMKİİ SEN BANA AŞK DEDİN BİZİ KİRLETEMEMKİİ...
(RUHUMDA SAKLADIĞIM EN DEĞERLİ HAZİNEMSİN BENİM SONSUZA KADARDA SAKLAYACAĞIM...) |
|
| Başa dön |
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 15.06.2007, 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
inşallah seneye hep birlikte gidecez... ama ilk başta çok kötü oluyor insan size abi nasihati mutlaka arkdaşlarınızıda toplayın yoksa sanki yapayanlız hissediyorsun kendini heryerde tanıdık birini yani sınıf arkadaşlarını arayıp duruyorsun ama nafile
nihal ben sınıf arkadaşımı unutmuş olabilirim ben yaşlı bir adamım ama sizzzzzzz daha gençsiniz unutmak yakışmaz sizeeeee  _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
Kayıt: 20 May 2007 Mesajlar: 511 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007
|
Tarih: 15.06.2007, 21:25 Mesaj konusu: |
|
|
| vayy bee biz nası olsa aynı yerdeyiz o bir anlık dalgınlıkla bence söyledi ama telafi etti sonucunda |
|
| Başa dön |
|
 |
nihal imalpamuk
|
Tarih: 15.06.2007, 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
SONUÇDA BİSDE YAŞLANCASSS ŞİMDİDEN BAŞLAYALIM UNUTMAYA ER YADA GEÇ UNUTUORUS ZATEN ŞAKA Bİ YANA İNŞALLAH ABİCİM AMA ZATEN ARTIK YALNIZ KALAMAYIZZ SİZ WARSINIZ BİZ WARIZZZ DAHA SENEYE KADAR KOCAMAN Bİ AİLE OLCAZZZ DİMİ TABİ EĞER ARKADAŞLAR GELİRSEEE
TUĞÇECİM TELAFİ ETTİM DİMİ AFERİN BANA  _________________ YAŞIYOR AMA UZAKTAYSAK BİRBİRİMİZDEN BİLKİ SENİ HİÇ UNUTMADIM...
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 15.06.2007, 22:16 Mesaj konusu: |
|
|
etttin etttin vallahi tuğçe affet şu kızcağızı  _________________
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
|
Tarih: 15.06.2007, 22:19 Mesaj konusu: |
|
|
| valla abi ben onu affettim bile çoktan ne de olsa 1 sene aynı odayı paylaşmışız bu arada aynı yaştayız ben bir sene ara vermesem bende 2006 mezunlarından olcaktım hatta aynı sınıfta olcaktık |
|
| Başa dön |
|
 |
nihal imalpamuk
|
Tarih: 15.06.2007, 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
YOK ZATEN BEN ACABA BİZİM TUĞÇEMİ YOKSA BAŞKA BİRİMİ DİE DÜŞÜNDÜM ÖLE Bİ KARAMBOLE GELDİ AMA NEYSEKİ SONRA HALLETTİK
CANIM YALNIZCA AYNI ODAYIMI PAYLAŞTIK BİZ SENİNLE NELER PAYLAŞTIK NELER YAŞADIK BAK AKLIMA KÖTÜ Bİ OLAY GELDİ HATIRLIOMUSUN DEPREM OLMUŞDU YALNIZCA İKİMİZ WARDIK ODA DA SEN UYANDIRMIŞTIN BENİ TABİ BİZİM KAÇAK MÜCÜYLE İLKEM BİZİ BIRAKIP BIRAKIP GİDİOLARDI  _________________ YAŞIYOR AMA UZAKTAYSAK BİRBİRİMİZDEN BİLKİ SENİ HİÇ UNUTMADIM...
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 15.06.2007, 22:27 Mesaj konusu: |
|
|
aferin sana sizede bu yakışırdı  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
merve özel Forumbaz

Kayıt: 10 Tem 2006 Mesajlar: 1953 Şehir: Balıkesir Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2006
|
Tarih: 15.06.2007, 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
burda muhabbet koyu yahu ben yetişemiyorum  _________________ çerkes kızıyım ben...
hiç bitmeyen bir kâfe dansının aseletinde gizlidir benliğim..
yüzyıllardır süregelmiş Kafkas nesliyim...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
|
Tarih: 15.06.2007, 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
| öyle valla gel sende gir muhabbete |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 15.06.2007, 22:51 Mesaj konusu: |
|
|
hoş geldin yetkili bayann nasılsınız bakayım varmı bir olağan durum ben yokken sitede oldumu garip bişey rapor alak demi yaa kendimi patron gibi hissettim  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
SELİN KAVLI

Kayıt: 22 May 2007 Mesajlar: 535 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007
|
Tarih: 15.06.2007, 23:07 Mesaj konusu: |
|
|
BEN BURDAKİ MUHABBETİ KAÇIRMIŞIM YAW NEYSE _________________ mutlu ve geleceğe dair umutlu  |
|
| Başa dön |
|
 |
SELİN KAVLI

Kayıt: 22 May 2007 Mesajlar: 535 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007
|
Tarih: 15.06.2007, 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
LEVENT ABİ SANA BİR ŞEY SORMUŞTUM ŞU RESİM KONUSUNDA RESİM EKLEMEYİ MERVE DEN ÖĞRENDİM DE RESMİ YAYINLAMAYI SEN SÖLE BE ABİCİM MERVE YE SORMAYA KORKUYORUM HEP BİRŞEYLER SORUP DURUYORUM KIZACAK VALLA _________________ mutlu ve geleceğe dair umutlu  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|