| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
SELİN KAVLI

Kayıt: 22 May 2007 Mesajlar: 535 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007
|
Tarih: 15.06.2007, 15:13 Mesaj konusu: 2007 Mezunları! Yenice MYO'dan Ayrılmadığımızı Belli Edelim |
|
|
ARKADAŞLAR HER NE KADAR BİZİM İÇİN YENİCE SAYFASI KISMİ OLARAK KAPANSADA SİTE ARACILIĞIYLA BERABERLİĞİ KURALIM 2007 MEZUNLARI BURDAMISINIZ _________________ mutlu ve geleceğe dair umutlu  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
Kayıt: 20 May 2007 Mesajlar: 511 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007
|
Tarih: 15.06.2007, 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR HEYYYYYYY SİZE DİYORUM SEVGİLİ 2007 MEZUNLARI NERDESİNİZ YAW BİŞEYLER YAZIN ŞURAYA KOPMAYALIM KOPARTMAYALIM BAĞLARI BARİ BURDA BULUŞALIM BAKIN DİĞER MEZUNLARA BİR BİZİM BÖLÜM BÖYLE YAPMAYALIM ARKADAŞLAR LÜTFEN RİCA EDİYORUM |
|
| Başa dön |
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
Kayıt: 20 May 2007 Mesajlar: 511 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007
|
Tarih: 15.06.2007, 16:35 Mesaj konusu: |
|
|
| SELİN BİR BİZ YAZIŞCAZ GALİBA BÖYLE TABİ ARKADAŞLAR MEZUN OLDULAR HER ŞEY BİTTİ DİYORLAR BELKİ DE NASIL OLSA BELLİ OLUR BİR KAÇ GÜN SONRA KİMİN YAZIP YAZMADIĞI BEKLE VE GÖRR!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
SELİN KAVLI

Kayıt: 22 May 2007 Mesajlar: 535 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007
|
Tarih: 15.06.2007, 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
TUĞÇECANIM BİR TANEM KİBİM YA BİR TANESİN NERDE NEBİŞLER ÇANAKKALE TESTİLERİ DEĞİL Mİ NERDE AYLİN MERVE NERDE İKİNCİ ÖĞRETİMLER NERDE MELİKE ERDEM NERDE BU MİLLET NERDE MESUT RAŞİT MURAT ERKAN DİLOŞ CAFER MELİŞ GAMZE NURCAN SEVAL TUĞBA FATMANUR MERVE ÖZGE NERDELER YA TANIDIĞIM AMA ŞU AN AKLIMA GELMEYEN BİR SÜRÜ 2007 MEZUNU NERDE YA _________________ mutlu ve geleceğe dair umutlu  |
|
| Başa dön |
|
 |
merve özel Forumbaz

Kayıt: 10 Tem 2006 Mesajlar: 1953 Şehir: Balıkesir Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2006
|
Tarih: 15.06.2007, 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar sakin olun yaa elbet gelirler onlarda biz mezun olalı 1 seneyi geçmesine rağmen hala azınlıktayız 98 den 2006 ya kadar her sene mezunlarından arkadaşlarım var kaç mezunu olduğumu bile unuttum  _________________ çerkes kızıyım ben...
hiç bitmeyen bir kâfe dansının aseletinde gizlidir benliğim..
yüzyıllardır süregelmiş Kafkas nesliyim...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
|
Tarih: 15.06.2007, 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
mervecim seni bile burda görmek beni heyecanlandırdı inan bak valla hadi bizi geçtikte nerde geçen senenin mezunları gerçekten senden başka kimseyi göremiyorum ben |
|
| Başa dön |
|
 |
fuat özkan Özel Üye
Kayıt: 07 Şub 2006 Mesajlar: 7180 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2004-2005:D
|
Tarih: 15.06.2007, 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
çoğu çalışıyor,fırsat buldukça yazarlar merak etmeyin,mezun olsakta yeniceyi ve orda yaşanılanları unutmayız,zaten bu sitenin kuruluş amaçlarından bi taneside yaşanılanları unutmamak.ok. _________________ lay lay lom galiba sana göre sevmeler
hopaşinanay galiba sana göre sevilmeler
uğramazmı semtine ayıplar utanmalar
duysalar el elalem sana ne söyler....... |
|
| Başa dön |
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
|
Tarih: 15.06.2007, 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
| daha iki gün olmuş mezun olalı kim iş bulacak? ben inanmıyorum yoktur yani ama tabi şaka bir yana gerçekten arkadaşlarımızı burada görmek isteriz dilde kalmasın arkadaşlar konuşulanlar lütfen |
|
| Başa dön |
|
 |
fuat özkan Özel Üye
Kayıt: 07 Şub 2006 Mesajlar: 7180 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2004-2005:D
|
Tarih: 15.06.2007, 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
ilk zamanlar belki anlayamazlar ama ilerleyen günlerde onlarda yeniceyi ve okulu özleyeceklerdir bence..fazla uzun sürmez yani buraya gelmeleri  _________________ lay lay lom galiba sana göre sevmeler
hopaşinanay galiba sana göre sevilmeler
uğramazmı semtine ayıplar utanmalar
duysalar el elalem sana ne söyler....... |
|
| Başa dön |
|
 |
nihal imalpamuk
Kayıt: 16 May 2007 Mesajlar: 362 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2006
|
Tarih: 15.06.2007, 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
selinjim canım hoşgeldiniz yaaa tuğçe çooookk kızıcak ama walla soyadını unuttum düşünüyorum bisim tuğçemi ajaba herneyse tuğçecim canımjım sensin dimi  _________________ YAŞIYOR AMA UZAKTAYSAK BİRBİRİMİZDEN BİLKİ SENİ HİÇ UNUTMADIM...
ÖLÜM DEĞİLSE 'BİZ'İ AYIRAN YAZIK OLMUŞ HATA YAPMIŞIZ...
BEN KİMSEYİ AMA KİMSEYİ AMA KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM GİBİ SEVEMEMKİİ SEN BANA AŞK DEDİN BİZİ KİRLETEMEMKİİ...
(RUHUMDA SAKLADIĞIM EN DEĞERLİ HAZİNEMSİN BENİM SONSUZA KADARDA SAKLAYACAĞIM...) |
|
| Başa dön |
|
 |
merve özel Forumbaz

Kayıt: 10 Tem 2006 Mesajlar: 1953 Şehir: Balıkesir Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2006
|
Tarih: 15.06.2007, 19:18 Mesaj konusu: |
|
|
nihaaall hoşgeldin ne var ne yok evlendinmi diyoruz ya sana bi sölede merakımız geçsin  _________________ çerkes kızıyım ben...
hiç bitmeyen bir kâfe dansının aseletinde gizlidir benliğim..
yüzyıllardır süregelmiş Kafkas nesliyim...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
|
Tarih: 15.06.2007, 19:31 Mesaj konusu: |
|
|
| inananmıyorum nihal sana yaa koskoca 1 sene aynı odayı paylaştık nerdeyse senin dediğine bak benim evet tuğçe hani geçen sene 2 nolu odada kaldığın hani mücü, sen, ben ilkem hatırladın mı canım benim bu arada merve'nin dediği gibi evlendin mi sen? eğer evlendiysen bilmiyorum yani hani birbirimize olan sözlerimiz? hani birbirimizi düğünümüze çağıracaktık? bak böyle kolay kurtulamazsın bana bir açıklama yapmadan tamam cevap bekliyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
nihal imalpamuk
Kayıt: 16 May 2007 Mesajlar: 362 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2006
|
Tarih: 15.06.2007, 20:48 Mesaj konusu: |
|
|
CANIMJIM TUĞCECİM BİTANEJİM BEN SENİ NASIL UNUTURUMM SAÇMALAMA SADECE SOYADIN AKLIMA GELMEDİ Bİ AN HOŞBULDUK MERVEJİM Bİ FIRSAT BULUPDA MSJ ATAMADIM SANADA SORUNUZA CWP WERİORUM HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HENÜZ DEĞİL SEVGİLİM ASKERDE AMA GELDİĞİNDE İNŞALLAH DÜŞÜNÜYORUZ ONUN SOYADINI KULLANMAMIN SEBEBİNE GELİNCE BEN BU SİTE İLK KURULDUĞUNDA ÜYE OLMUŞTUM SONRA YALAN OLDU O ÜYELİK ŞİMDİDE BÖLE ÜYE OLMAK ZORUNDA KALDIM DÜĞÜNÜM OLDUĞU ZAMAN SİZ MERAKLANMAYINNN SAĞIR SULTAN BİLE DUYCAK BU ARADAA HEPİNİZİİİ ÇOOOOOOOOOKKK ÖZLEDİMMMMM  _________________ YAŞIYOR AMA UZAKTAYSAK BİRBİRİMİZDEN BİLKİ SENİ HİÇ UNUTMADIM...
ÖLÜM DEĞİLSE 'BİZ'İ AYIRAN YAZIK OLMUŞ HATA YAPMIŞIZ...
BEN KİMSEYİ AMA KİMSEYİ AMA KİMSEYİ SENİ SEVDİĞİM GİBİ SEVEMEMKİİ SEN BANA AŞK DEDİN BİZİ KİRLETEMEMKİİ...
(RUHUMDA SAKLADIĞIM EN DEĞERLİ HAZİNEMSİN BENİM SONSUZA KADARDA SAKLAYACAĞIM...) |
|
| Başa dön |
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 15.06.2007, 20:58 Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldiniz arkadaşlar tekrardan bakın bir sene aynı odayı paylaşmışlar bile unuta biliyormuş soyadını arkadaşının iyiki adını soyadını yazma kuralı koymuşuz demi vee şu resimlerinizide eklerseni kimseler sizi unatamaz vallahi unutturmayın kendinizi şaka bir yana elimizden geldiğince birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz sizlerinde bizimle birlikte eminim paylaşacak güzel anılarınız vardır hep birlikte kocaman bir aileyiz artık ve iş konusunda da elimizden geleni yapıyoruz arkadaşlarımıza o gün 19 mayısta elimizden geldiğince bu iş konusunda pilanlarımızı aksettirmeye çalışktık ama nekadar başarılı olduk bunu zaman gösterecek...  _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
TUĞÇE GÖRMEZ
|
Tarih: 15.06.2007, 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
| ya valla arkadaş bir an karıştırmış olsa gerek heralde hallettik biz o olayı seneye 19 mayısta mezunlar olarak orda olacağız inşallah hep beraber yine bu arada iş konusunda da saol abi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|