| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
Fatih Koç Özel Üye
Kayıt: 26 Nis 2006 Mesajlar: 6331 Şehir: Osmaniye Durum: Çevrimdışı
|
Tarih: 10.07.2007, 09:57 Mesaj konusu: |
|
|
Allah sınava gireceklerin yardımcısı olsun.. inşallah mevlam gönlünüze göre versin... _________________
SOLUK BENİZLİ GÖRÜNÜMLÜ ZENCİ |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Abdullah ANAR

Kayıt: 22 Haz 2006 Mesajlar: 1490 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 11.07.2007, 09:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Arkadaşlar ben bahsettiğiniz smmm sınavlarını verdim. Şu anda meslek mensubuyum. İslam çankayanın kitaplarından kesinlikle uzak durun. Tavsiyem elbetteki öncelikle kurs ama şunuda bilmeniz gerekiyor kursların başarı oranları % 10 - 15 civarında sürünüyor. Kitap olarak Murat Açıköğretimin SMMM Staja başlama kitabını önerebilirim. Staja başlama sınavında Çan eğrisi geçerli olduğu için ne yazıkki kendi yaptığınız sorular sınavı kazanmanıza yetmiyor. Birde diğer sınava girenlerin sizin yaptığınız soruları yapmamaları gerekiyor. Yani Az yapılan sorular çok puan, Herkesin yaptığı sorular ise az puan olarak hesaplanıyor. Ayrıca herkesin bilmediği şöyle bir durum söz konusu her sınav döneminde smmm odası kazanacak kişi sayısını belirliyor. Örneğin 250 kişi. En yüksek alan 250 kişi sınavı kazanıyor diğerleri otomatik olarak bilgisayar tarafından 60'ın altına çekiliyor. Yani 80 bile alsanız sizden daha başarılı 250 kişi varsa siz sınavı kazanamamış oluyorsunuz ve notunuz 59... olarak elinize geliyor. (Dikkat ederseniz sınavda kalanlar genelde 59... puanlarla kalıyor.) |
|
| Başa dön |
|
 |
EMİNE ŞENCAN
Kayıt: 27 Ekm 2006 Mesajlar: 19 Şehir: Yalova Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 11.07.2007, 10:25 Mesaj konusu: |
|
|
2007 SMMM sınav başvuru tarihleri hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Ben de açıköğretimden mezun olmak üzereyim kısmetse. Sınavlara katılmak istiyorum. Ama hiç bir bilgim yok ne yapmam lazım. Yardımcı olabilirmisiniz?
Bu arada Abdullah seni de tebrik ederim. Helal olsun valla. Almışsın sonunda belgeyi. Darısı başımıza inş.
Hayırlı olsun arkadaşım. |
|
| Başa dön |
|
 |
murat avkan

Kayıt: 27 Arl 2005 Mesajlar: 482 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2001
|
Tarih: 11.07.2007, 10:51 Mesaj konusu: |
|
|
bütün yazılanları ilk defa baştan sona kadar okudum.. Ellerinize sağlık çok sağlıklı bilgiler vermişsiniz gaza geldim valla belgelerini alan arkadaşları tebrik ediyorum. Almaya çalışanlara başarılar diliyor ve girişimde bulunmamışlara (benim gibi) bir an önce girişimde bulunmalarını tavsiye ediyorum.  _________________ BIRAKIP GİTTİĞİN YÜREĞİNSE; ELBET GERİ DÖNECEKSİN... |
|
| Başa dön |
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 11.07.2007, 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
vallahi arakdaşlar elinizden geleni yapın tek hedef var belgeleri almak  _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
Abdullah ANAR

Kayıt: 22 Haz 2006 Mesajlar: 1490 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 11.07.2007, 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
Sağol emine teşekkür ederim. Darısı başınıza.
STAJA BAŞLAMA BAŞVURU DÖNEMİ ve
SINAV TARİHLERİ ŞÖYLE;
1 Aralık 2006-5 Ocak 2007 Başvuru
3 Mart 2007 Cumartesi Sınav
1 - 3 0 Nisan 2007 Başvuru
23 Haziran 2007 Cumartesi Sınav
1 - 31 Ağustos 2007 Başvuru
10 Kasım 2007 Cumartesi Sınav
1 - 31 Aralık 2007 Başvuru
Sınav Tarihi Aralık 2007 de açıklanacak |
|
| Başa dön |
|
 |
Erhan Pabuşçu Özel Üye

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 5649 Şehir: Aydın Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: ***2BİN2***
|
|
| Başa dön |
|
 |
Abdullah ANAR

|
Tarih: 12.07.2007, 08:05 Mesaj konusu: |
|
|
| Sağol erhan görüşemiyoruz ama mesajlarını devamlı okuyorum buradan. Teşekkür ederim inşaallah sizde kazanırsınız. |
|
| Başa dön |
|
 |
Erhan Pabuşçu Özel Üye

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 5649 Şehir: Aydın Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: ***2BİN2***
|
|
| Başa dön |
|
 |
ömer kamas

Kayıt: 27 Arl 2005 Mesajlar: 810 Şehir: İzmir Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2000
|
Tarih: 18.07.2007, 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
| Abdullah ANAR demiş ki: |
| Arkadaşlar ben bahsettiğiniz smmm sınavlarını verdim. Şu anda meslek mensubuyum. İslam çankayanın kitaplarından kesinlikle uzak durun. Tavsiyem elbetteki öncelikle kurs ama şunuda bilmeniz gerekiyor kursların başarı oranları % 10 - 15 civarında sürünüyor. Kitap olarak Murat Açıköğretimin SMMM Staja başlama kitabını önerebilirim. Staja başlama sınavında Çan eğrisi geçerli olduğu için ne yazıkki kendi yaptığınız sorular sınavı kazanmanıza yetmiyor. Birde diğer sınava girenlerin sizin yaptığınız soruları yapmamaları gerekiyor. Yani Az yapı*** sorular çok puan, Herkesin yaptığı sorular ise az puan olarak hesaplanıyor. Ayrıca herkesin bilmediği şöyle bir durum söz konusu her sınav döneminde smmm odası kazanacak kişi sayısını belirliyor. Örneğin 250 kişi. En yüksek alan 250 kişi sınavı kazanıyor diğerleri otomatik olarak bilgisayar tarafından 60'ın altına çekiliyor. Yani 80 bile alsanız sizden daha başarılı 250 kişi varsa siz sınavı kazanamamış oluyorsunuz ve notunuz 59... olarak elinize geliyor. (Dikkat ederseniz sınavda kalanlar genelde 59... puanlarla kalıyor.) |
islam çankayanın kitabı tek başına yeterli değil tabiki murat açıköğretimde tek başına yeterli değil
tabi benim görüşüm |
|
| Başa dön |
|
 |
olcay to

Kayıt: 07 Ağu 2007 Mesajlar: 18 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2003
|
Tarih: 12.05.2010, 20:03 Mesaj konusu: |
|
|
ben kazandım inş bu mesleği seven herkes kazanır _________________ HERKESE SLM BEN 2003 MEZUNLARINDAN OLCAY YILMAZ... |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 13.05.2010, 07:32 Mesaj konusu: |
|
|
çok sevindim olcay Abdullah söyledi geçen gün hadi hayırlısı bende bitirme sınavına hazırlanıyorum gözünü korkutam birazcık bitirme sınavı daha zor ama başarcağız kurtulamaz bizden  _________________
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
zeynep koçak

Kayıt: 01 Ekm 2006 Mesajlar: 8 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2010
|
Tarih: 14.07.2010, 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
| Sınavı kazanan ve belgesine kavuşan herkesi tebrik ederim. bende düşünüyorum bu yıl lisans bitti çok şükür. kurs şartmı hiç kendi çalışmasıyla kazanan var mı acaba . ben henüz çalışmaya başlayamadım. 3 ay gibi bi çalışma sizce yeterli mi yoksa kasımda değilde bir sonraki sınavamı girmeliyim. Şimdiden tşkr. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 16.07.2010, 00:21 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Zeynep gözünü korkutmak gibi olmayım ama bu giriş sınavı tek seferde verende var kursa giderek kursa gitmeden deneyim sonra olmasa deyipte benim gibi 8 kere giripde kazananlar var eğer imkanların el veriyorsa önce kursa git hem kasım sınavına kadar 3 ay değil yaklaşık 4 aydan fazla var dersaneler ortalama bu hafta sonu başlarlar. Dediğim gibi imkanın varsa git otur güzelce bol bol soru çöz. Ve kötü bir haber verem sana yeni oluşturulan sınav komisyonu mart ve tememuz sınavlarında özelliklede temmuz sınavında hem giriş sınavında hemde bitirme sınavında herkezi döktüler bende bitirme sınavında o dökülenleriin arasındayım bizlere uyguladıkları çok kötü bir sistem ve umutlarımızı yok etmek için oynanan oyunlar bunlara itiraz etmek için haber ekledim sitenin girişine kendi görüşümü ve düzeltmek için ne yapıla bilir diye örnek verdim sizlerde bu habere yorumlarınızı yazın ki yarın sizlerde aynı sorunla karşılaşmayasınız. Evet diğer meslek mensubu arkadaşlarımdan da bekliyorum ana sayfada SMMM Sınav Sistemi diye olan haber... _________________
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|