| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
ayşim şener

Kayıt: 13 Kas 2006 Mesajlar: 651 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 28.05.2008, 07:55 Mesaj konusu: Doğum Günün Kutlu Olsun Abdullah Anar :) |
|
|
| Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
berkan temur Özel Üye

Kayıt: 25 Ağu 2007 Mesajlar: 3691 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2009 'un ilk mezunu :))
|
Tarih: 28.05.2008, 08:17 Mesaj konusu: |
|
|
doğum günün kutlu olsun uA abi nice sağlıklı mutlu yıllara _________________ 2009 model mezun
Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı |
|
| Başa dön |
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 28.05.2008, 08:32 Mesaj konusu: |
|
|
Ayşimin bu güzel dileklerine katılıyorum Abdullah'cım nice iyiki doğdun iyiki yeniceye yolun düşmüş ve seni tanımışız Allah hep güzel şeyleri karşına çıkartsın  _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
Abdullah ANAR

Kayıt: 22 Haz 2006 Mesajlar: 1490 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 28.05.2008, 08:56 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar çok Teşekkür ederim. Bende iyiki sizleri tanıdım ve İyiki sizler gibi dostlarım var. Bende her zaman sizin yanınızdayım bunu sakın unutmayın. Hepinizi çok seviyorum. _________________ Herşeyin yalan olabilir,
Ve söylemiş olabilirsin hiç duymadığım yalanları;
Dolaşırken beynimde binlerce soru işareti,
Sana dair tüm bilinmezliklerim ve yarım kalmışlıklarım.
Seni savunacağım kendime karşı...
Yalan olabilirsin, Yalancı'da,
Ama sen benim doğrumdun!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Abdullah ANAR

Kayıt: 22 Haz 2006 Mesajlar: 1490 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 28.05.2008, 09:59 Mesaj konusu: |
|
|
Sesim güzel olmadığından bir doğum günü şarkısı söyleyemeyeceğim ancak parmaklarım döndüğünce bir şeyler yazabilirim herhalde.
Doğum günü; ”Gelemedik ama unutmadık da” ile başlayan hasretleri, arkadaşının, eşinin, dostunun kısacası “önemlisinin” takvim yaprağında doğan kişinin ismini ağırlayan bir gün.
Kelimelerin bildik duygularla özetleyebileceği günlerden biri değil bu gün. İnsanların bu gün doğan için ve hayatlarında bulunduğu için ne kadar memnun olduklarını belli etmek istedikleri, birlikte herhangi bir şeylerin yapıldığı gün. Önemli olan yapılanın değil, niçin yapıldığı önemli olduğu bir gün.
Kimininse ne kadar yalnız olduğunu hissettiği gündür doğduğu gün. En hatırlanacak günde de hatırlanılmıyorsa “her şey bitti” dediği gündür, karamsarlık günüdür.
Yaşanılan bir yılın mükâfatı gibi ya da yaşanacak yılı karşılamak gibi bir gündür. Mumlara üflerken dudaklardan bir temenninin, bir duanın geçtiği gün. Sonra ''üüüüffff'' sesinden sonra birisinin aradan ''Alkııııııışş'' diye bağırdığı gündür.
Pastanın üzerindekileri mumları sayamayacak kadar sevinçten kör olmuşsa da doğan; şimdiki yıldan doğduğu yılı çıkarıp aynı sonucu bulur eninde sonunda. Pastanın üstünde bir doğanın yaşı yoksa eğer, yaş saklanabilir, yaşa eklenebilir veya yaştan çıkartılabilir. Yani biraz matematiksel bir gündür.
Eğer geçen yıl iyiyse hızlı, kötüyse yavaş geçen bir yıl olarak nitelendirildiği, Yaşa! , Sev! , Gül! temennilerinin eksik olmadığı, benim de yazarken kelimeleri yetirmekte zorlandığım bir gündür.
Herkesin yeni yılında güzel öyküler, çiçek çiçek bir ömür dilerim. _________________ Herşeyin yalan olabilir,
|
| Başa dön |
|
 |
sezen okur Özel Üye

Kayıt: 19 Ağu 2007 Mesajlar: 4115 Şehir: İzmir Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1999
|
Tarih: 28.05.2008, 18:15 Mesaj konusu: |
|
|
doğum günün kutlu olsun abdullah nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşlar dilerim  _________________
     |
|
| Başa dön |
|
 |
Erhan Pabuşçu Özel Üye

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 5649 Şehir: Aydın Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: ***2BİN2***
|
|
| Başa dön |
|
 |
Abdullah ANAR

|
Tarih: 29.05.2008, 08:08 Mesaj konusu: |
|
|
Hepinize Tekrar tekrar Teşekkür ederim arkadaşlar. _________________ Herşeyin yalan olabilir,
|
| Başa dön |
|
 |
meryem duman Özel Üye

Kayıt: 23 May 2007 Mesajlar: 4688 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007
|
Tarih: 29.05.2008, 09:12 Mesaj konusu: |
|
|
BUGÜNÜN ÇOCU SENMİŞSİN ABDULLAH ABİ SEVDİKLERİNLE MUTLU HUZURLU HAYIRLI BİR ÖMÜR DİLERİM
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN |
|
| Başa dön |
|
 |
Barış Emre Editör

Kayıt: 06 Arl 2005 Mesajlar: 2694 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2005
|
Tarih: 29.05.2008, 09:13 Mesaj konusu: |
|
|
Doğum günün kutlu olsun kardeşim, Tanıdığım en iyi galatasaraylı (Benden sonra)  _________________ Yenice MYO Mezunlar Derneği
*******11.11.2005******
**Artık o bir marka oldu**
Herşey yaşanılanları unutmamak adına...
Barcelona gibiyiz, kuruluşumuzdan beri hiç sponsorumuz olmadı  |
|
| Başa dön |
|
 |
ayşim şener

Kayıt: 13 Kas 2006 Mesajlar: 651 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 28.05.2010, 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
ilk doğum günü mesajını 2008 de yazmışım.. 2 sene daha geçmiş... zaman çabuk geçiyor be arkadaşım...
tekrardan nide mutlu yıllara... herşey gönlünce olur inşallah...  |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 28.05.2010, 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
haklısın Ayşim nekdar çabuk geçiyor bu yıllar demi vallahi sizleride özledim görüşemedikte hiç
iyiki doğdun abdullah tekarar  _________________
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
burak ayas
Kayıt: 13 Ekm 2009 Mesajlar: 34 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2003
|
Tarih: 29.05.2010, 00:00 Mesaj konusu: |
|
|
abdullah dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere herşey gönlünce olsun ) |
|
| Başa dön |
|
 |
Abdullah ANAR

|
Tarih: 01.06.2010, 08:32 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.. Gerçekten zaman çok hızlı geçiyor, bende yaşlandım bir yıl daha ne yazıkki  _________________ Herşeyin yalan olabilir,
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 01.06.2010, 15:52 Mesaj konusu: |
|
|
boşver be abdullah yaşlandıkça olgunlaşıyoruz daha çok şeyler yapmak için zamanımız var önümüzde kocaman yıllar var insan ömrüne sığdıracak demi ama  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|