| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
senem batu

Kayıt: 15 Haz 2006 Mesajlar: 1394 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1998 DİKEY GEÇİŞ MSÜ
|
Tarih: 13.04.2009, 15:37 Mesaj konusu: |
|
|
tamam ulan bozma _________________ .
.
Lahana, otomobil, veba mikrobu ve yıldız
hep hısım akrabayız.
Ve ey güneş gözlü sevgilim, «Cotigo, ergo sum»* değil
bu haşmetli ailede varız da düşünebilmekteyiz...
Nazım Hikmet
*Düşünüyorum, öyleyse varım |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Erdem Güner Forumbaz

Kayıt: 18 May 2006 Mesajlar: 2032 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: SÜPER 2000 LİLER YMYO
|
Tarih: 13.04.2009, 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
bunu iltifat kabul ediyorum _________________ Fenerbahçe sevgimin yanında onun sevgisi kadar bir sevgim daha var... |
|
| Başa dön |
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 17.04.2009, 10:50 Mesaj konusu: |
|
|
sağolun var olun arkadaşlar sizleri seviyom
Senem bu güzel dileklerin için teşekkür ederimm işallahh aşk dolu bir yıl olur  _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
Erdem Güner Forumbaz

Kayıt: 18 May 2006 Mesajlar: 2032 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: SÜPER 2000 LİLER YMYO
|
Tarih: 17.04.2009, 14:31 Mesaj konusu: |
|
|
ya baboli sende aşk adamı oldun çıktın heee yemişim aşkı boşver yav bak sen böyle yaparsan ben tek bırakırım seni heee _________________ Fenerbahçe sevgimin yanında onun sevgisi kadar bir sevgim daha var... |
|
| Başa dön |
|
 |

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 24.02.2010, 08:08 Mesaj konusu: |
|
|
Vay be yine geçti günler yine geldim doğduğum güne. Bugün 24 Şubat ve ben 32 yaşında oldum. Hani sorsalar sen 32 senedir mi yaşıyorsun diye, inanın bilmiyorum daha dün gibi geliyor doğduğum gün onca geçen zamanda ne oldu ne yaptım bakıyorumda sevmişim, sevilmişim kocaman yürekli insanlarla dolmuş çevrem. Ben çok mutluyum ve çok şanslıyım iyiki varsınız hepinizde eeee hadi kutlayın beni ben bugün doğdum _________________
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
gülay aras

Kayıt: 19 Haz 2007 Mesajlar: 1052 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007 model
|
Tarih: 25.02.2010, 16:48 Mesaj konusu: |
|
|
doğum günün kutlu olsun arkadasım sonsuza kadar hayat sana sanş mutluluk getirsin _________________ İnsanım herkes kadar; zengin kadar fakir kadar, kadın kadar erkek kadar, Müslüman kadar Hristiyan kadar, Türk kadar, Kürt kadar... Milletimle, dinimle, cinsiyetimle,.... değil erdemimle karakterimle değerlendirilmek isterim... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 26.02.2010, 08:47 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim gülay bu güzel dilekler için süpersiniz hepinizde hepinizi çok seviyorum ben  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
gülay aras

Kayıt: 19 Haz 2007 Mesajlar: 1052 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007 model
|
Tarih: 26.02.2010, 13:51 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ İnsanım herkes kadar; zengin kadar fakir kadar, kadın kadar erkek kadar, Müslüman kadar Hristiyan kadar, Türk kadar, Kürt kadar... Milletimle, dinimle, cinsiyetimle,.... değil erdemimle karakterimle değerlendirilmek isterim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|