| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Sitemize tarih ve dil bölümü eklensin mi? |
| Eklensin |
|
100% |
[ 4 ] |
| Eklenmesin |
|
0% |
[ 0 ] |
| Tarih eklensin dil eklenmesin |
|
0% |
[ 0 ] |
| Dil eklensin tarih eklenmesin |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 4 |
|
| Yazar |
Mesaj |
savaspolat Forumbaz

Kayıt: 25 Arl 2005 Mesajlar: 2412 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2001
|
Tarih: 14.10.2009, 00:22 Mesaj konusu: Bir öneri |
|
|
Önerimdir...!
Siteye tarih ve dil bölümü eklensin. yorumcu olurum. hareketlendiririz belki siteyi. _________________ Her kaybedişte isyan etmek yerine biraz daha yakın olabilmeyi seçtim Allah'a. O kadar yaklaştımki artık, kaybetmiş olduğumu da düşünmüyorum.Ben Allah'ı Buldum, Ben Kendimi Buldum kaybettiğimi sandığım kazançlarımda ve kaybettiğini beni yitirenlerin... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 14.10.2009, 09:31 Mesaj konusu: |
|
|
Savaş süpersin kabul ediyorum ve elimden gelenin en iyisini yaparım bu konuda. _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
Oğuzhan BAL Editör

Kayıt: 09 Arl 2005 Mesajlar: 895 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2005
|
Tarih: 18.10.2009, 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel bir fikir bende destekliyorum _________________ Kaybetmenin Tiryakisi Olmuşum....
..................................................
Ne dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya,
Ne ellerim dayanır sana dokunmaya,
Ne kollarım uzanır seni sarmaya
Hiç ömür yeter mi?
Bir sen daha bulmaya bitanesi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Ufuk Tosun Editör

Kayıt: 24 Arl 2005 Mesajlar: 3476 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2003 aslında 2004 :) uzadıda
|
Tarih: 18.10.2009, 23:13 Mesaj konusu: |
|
|
Bencede düşünülmekte geç kalınmış bir fikir tebrik ediyorum Savaş ve destekliyorum. _________________ Dünya bana en güzel Sevgiyi bahşetti... En büyük varlığım Sevgimm oldu... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|