| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
hüsniye keçili

Kayıt: 18 Ağu 2009 Mesajlar: 446 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: daha olamadım
|
Tarih: 28.08.2009, 11:15 Mesaj konusu: |
|
|
hehheeee keşkeeee umarım bizde öle oluruzzz    _________________ her yeni gün.....yeni başlangıçç |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gülay aras

Kayıt: 19 Haz 2007 Mesajlar: 1052 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007 model
|
Tarih: 28.08.2009, 11:17 Mesaj konusu: |
|
|
ya üniversite ortamı güzel hemen muhabbet kuruluyo çünkü çoçuk yok karsında sonucta belli yaşa gelmiş insanlar var _________________ İnsanım herkes kadar; zengin kadar fakir kadar, kadın kadar erkek kadar, Müslüman kadar Hristiyan kadar, Türk kadar, Kürt kadar... Milletimle, dinimle, cinsiyetimle,.... değil erdemimle karakterimle değerlendirilmek isterim... |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye keçili

Kayıt: 18 Ağu 2009 Mesajlar: 446 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: daha olamadım
|
Tarih: 28.08.2009, 11:19 Mesaj konusu: |
|
|
umaarımm ablacımmm artık herşey okulun ilk günü belli olcakkkk    _________________ her yeni gün.....yeni başlangıçç |
|
| Başa dön |
|
 |
gülay aras

Kayıt: 19 Haz 2007 Mesajlar: 1052 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007 model
|
Tarih: 28.08.2009, 11:21 Mesaj konusu: |
|
|
yani biz gittimi ilk gün ikinci sınıflar cöm mumelesi yapmıslardı
sizde yapmazlar inşallah _________________ İnsanım herkes kadar; zengin kadar fakir kadar, kadın kadar erkek kadar, Müslüman kadar Hristiyan kadar, Türk kadar, Kürt kadar... Milletimle, dinimle, cinsiyetimle,.... değil erdemimle karakterimle değerlendirilmek isterim... |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye keçili

|
Tarih: 28.08.2009, 15:05 Mesaj konusu: |
|
|
ayyyy yokmu ikinci sınıftan birileri tanısaydık   belki böle bişi olmazzz   _________________ her yeni gün.....yeni başlangıçç |
|
| Başa dön |
|
 |
sadık kuru

Kayıt: 14 Oca 2008 Mesajlar: 85 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2009
|
Tarih: 04.09.2009, 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
SİZE FAZLA ÇÖM MUAMELESİ YAPMAZLAR, BİZ ONLARA ÇÖM MUAMELESİ FAZLA YAPMADIK ONLARDA SİZE YAPMAZ BİRİSİ YAPMIŞ OLMASI LAZIMKİ ONLARDA 2. SINIFTA YAPARIZ DERLER AMA ARTIK BÜYÜDÜLER... _________________ Aabamız yok ki manitamız olsun biz motorcuyuz güzelim canın saolsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
büşra uruçay

Kayıt: 18 Ağu 2009 Mesajlar: 340 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı
|
Tarih: 04.09.2009, 12:17 Mesaj konusu: |
|
|
bilmiorum bazı arkadaşlar sürekli bize çöm çöm deyip duruyo....  _________________ salın hepsini üstüme gelsinler... teker teker karşıma çıksınlar.. güçleri yeterse beni yıksınlar ..başım dik alnım açıkken ben bu alemde kendimi tek geçerim.. isterlerse hawalara girsinler.. farklıymış gibi dawransınlar ..warsın beni hep yok saysınlar.. başım dik alınım açıkken ben.. bu alemde kendimi tek geçerimmm.. |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye keçili

|
Tarih: 04.09.2009, 17:53 Mesaj konusu: |
|
|
aaa aa kim diyoo büşracımm kendiside çöm değilmiş mi o söleyenlerinn  kızzz onlara  _________________ her yeni gün.....yeni başlangıçç |
|
| Başa dön |
|
 |
sadık kuru

Kayıt: 14 Oca 2008 Mesajlar: 85 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2009
|
Tarih: 05.09.2009, 09:03 Mesaj konusu: |
|
|
bazıları abartıyor ne yapacaksın daha çocuklar büyüyünce yapmazlar  _________________ Aabamız yok ki manitamız olsun biz motorcuyuz güzelim canın saolsun... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|