| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
hüsniye keçili

Kayıt: 18 Ağu 2009 Mesajlar: 446 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: daha olamadım
|
Tarih: 28.08.2009, 10:43 Mesaj konusu: |
|
|
haahhaaa böyle ablaya can kurbannnn ohhhh     _________________ her yeni gün.....yeni başlangıçç |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
gülay aras

Kayıt: 19 Haz 2007 Mesajlar: 1052 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007 model
|
Tarih: 28.08.2009, 10:53 Mesaj konusu: |
|
|
napalım insanın çatlak bi kardeşi olunca basımın etini yedi staj için başta kabul etmedi sonra staj bulma günü yaklaşınca elime düştü ama çok merhemetliyim yahu yaptım yinede ablalımı
yaaa benim kardeşim öyle bir öğrencki ödevlerini bile ben yapıp yolluyorum netten okulu uzattı bu sene yine gidiyo valla yedi ömrümü
çatlak ama seviyom beee kardeşimi  _________________ İnsanım herkes kadar; zengin kadar fakir kadar, kadın kadar erkek kadar, Müslüman kadar Hristiyan kadar, Türk kadar, Kürt kadar... Milletimle, dinimle, cinsiyetimle,.... değil erdemimle karakterimle değerlendirilmek isterim... |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye keçili

Kayıt: 18 Ağu 2009 Mesajlar: 446 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: daha olamadım
|
Tarih: 28.08.2009, 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
vaybeeeeeeee ahhh ahhhh olmadı şölebiii ablamızzz _________________ her yeni gün.....yeni başlangıçç |
|
| Başa dön |
|
 |
gülay aras

Kayıt: 19 Haz 2007 Mesajlar: 1052 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2007 model
|
Tarih: 28.08.2009, 11:16 Mesaj konusu: |
|
|
üzülme olur gerçek olmasada _________________ İnsanım herkes kadar; zengin kadar fakir kadar, kadın kadar erkek kadar, Müslüman kadar Hristiyan kadar, Türk kadar, Kürt kadar... Milletimle, dinimle, cinsiyetimle,.... değil erdemimle karakterimle değerlendirilmek isterim... |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye keçili

|
Tarih: 28.08.2009, 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
heee tabi o başkkaaa  inş.....   _________________ her yeni gün.....yeni başlangıçç |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|