Oğuzhan BAL Editör

Kayıt: 09 Arl 2005 Mesajlar: 895 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2005
|
Tarih: 30.12.2007, 13:01 Mesaj konusu: Lütfen Dikkat Edelim |
|
|
Arkadaşlar bu başlığı açmamın sebebi; Tezlerimizi paylaşıma açmayalım.
Bu bölümde tezlerle ilgili diğer arkadaşlara yardımcı olalım ama paylaşımı engelleyelim. Tez in amacına ulaşmasına engel olmayalım. Şöyle söyliyeyim, Üniversitelerin amacı öğrencilere bilgi aktarmak değildir. Beriylerin araştırma ve geliştirme özellekileri ortaya çıkartmak, özgürce araştırmasını sağlamak ve bunların sonuçlarını bulmasını sağlamaktır.
Bu sebeple tezlerinizi paylaşmak tez hazırlayan arkadaşlara belki günü kurtarmada iyi bir olanak ama geleceğini karartmaktır. Benim dönemimde ki arkadaşların bir çoğu bilir o tezleri nasıl hazırladığımızı, gecelerimiz gündüz, saniyelerimiz saatler oldu.
Paylışmak çok güzel bir şey ama fikirlerimizi paylaşalım hazırladığımız ödevleri değil.
Ben bir şirketten muhasebe müdürü olarak çalışıyorum ve bir ortakla kendi büromun sahibiyim muhasebe korusunda oldukça iyi bir bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Ön muhasebe, İthalat Muhasebesi, İhracat Muhasebesi ve Genel Muhasebe alanında isteyen herkeze yardımcı olmaya onlarla bildiklerimi paylaşmaya hazırım. Lütfen herkez sadece bilgisini paylaşsın ve arkadaşlarımıza daha yararlı olacağını o zaman hepimiz daha iyi anlarız. _________________ Kaybetmenin Tiryakisi Olmuşum....
..................................................
Ne dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya,
Ne ellerim dayanır sana dokunmaya,
Ne kollarım uzanır seni sarmaya
Hiç ömür yeter mi?
Bir sen daha bulmaya bitanesi.. |
|
hüsniye keçili

Kayıt: 18 Ağu 2009 Mesajlar: 446 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: daha olamadım
|
Tarih: 28.08.2009, 05:54 Mesaj konusu: |
|
|
çok haklısınızz bu sene biz yeni başlicazz bzim derslerimizede yardımcı olrmusunuz buraya bi konu hakkında yardım için başlık açsak uygun olurmuu en azından ön bilgiler bile yeterli olur eminim bizim için en azından konumuzun ana fikrini edin,p ona göre araştırırızz  _________________ her yeni gün.....yeni başlangıçç |
|