| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
Barış Emre Editör

Kayıt: 06 Arl 2005 Mesajlar: 2694 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2005
|
Tarih: 23.03.2006, 23:25 Mesaj konusu: Web Sitemizde Yenilikler... |
|
|
Web Sitemiz Yakın Zamanda Kapasite ve Hız artırımına gidecektir...
Portal Sayfası hazırlanmaktadır. Amacımız sizlere daha iyi bir oluşum hazırlamak...
Not: Web sitemizde herhangibir kısa süreli ve uzun süreli kapanma söz konusu olmayacaktır. Katkılarından dolayı Moderatör arkadaşlara ve Sponsorumuza teşekkür ediriz... _________________ Yenice MYO Mezunlar Derneği
*******11.11.2005******
**Artık o bir marka oldu**
Herşey yaşanılanları unutmamak adına...
Barcelona gibiyiz, kuruluşumuzdan beri hiç sponsorumuz olmadı  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
savaspolat Forumbaz

Kayıt: 25 Arl 2005 Mesajlar: 2412 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2001
|
Tarih: 25.03.2006, 00:55 Mesaj konusu: |
|
|
Biz de sizlere teşekkür ederiz kardeş.. _________________ Her kaybedişte isyan etmek yerine biraz daha yakın olabilmeyi seçtim Allah'a. O kadar yaklaştımki artık, kaybetmiş olduğumu da düşünmüyorum.Ben Allah'ı Buldum, Ben Kendimi Buldum kaybettiğimi sandığım kazançlarımda ve kaybettiğini beni yitirenlerin... |
|
| Başa dön |
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 25.03.2006, 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
Tek kelimeyle mükemmel siniz elinize sağlık. _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
hüsniye keçili

Kayıt: 18 Ağu 2009 Mesajlar: 446 Şehir: Çanakkale Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: daha olamadım
|
Tarih: 28.08.2009, 05:43 Mesaj konusu: |
|
|
bizleri burada buluşturduğunuz için asıl biz sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarızzz  sizler olmasaydınız ne biz sizlerle nede bu önyargılarımızdan kurtulamazdıkk ellerinize sağlıkkk   _________________ her yeni gün.....yeni başlangıçç |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|