|
| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
senem batu

Kayıt: 15 Haz 2006 Mesajlar: 1394 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1998 DİKEY GEÇİŞ MSÜ
|
Tarih: 05.06.2009, 07:09 Mesaj konusu: |
|
|
ben yapardım ama benim face im yok eheuehue benden selam söleyin  _________________ .
.
Lahana, otomobil, veba mikrobu ve yıldız
hep hısım akrabayız.
Ve ey güneş gözlü sevgilim, «Cotigo, ergo sum»* değil
bu haşmetli ailede varız da düşünebilmekteyiz...
Nazım Hikmet
*Düşünüyorum, öyleyse varım |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 05.06.2009, 08:30 Mesaj konusu: |
|
|
Semih Sürü sitemize yeni üye oldu ve kendiside arkadaşlarına buraya gelemelerini söyleyecek. İki gündür anlayamadığım bir sorun var siteye girebiliyor ama yazamıyor bulamadık nedenini çözecem ama bugün beni ararsa  _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
perihan gökkaynak
Kayıt: 06 Nis 2008 Mesajlar: 19 Şehir: Uşak Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 1996
|
Tarih: 05.06.2009, 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
| İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.HERALDE SEMİHDEN HABER ÇIKMADI ,EMİNİM KENDİSİ MUHASEBE BÖLÜMÜNDEN ÇOK KİŞİNİN ADRESİNİ VEREBİLİR |
|
| Başa dön |
|
 |
Levent Aşur Tektaş Editör

Kayıt: 17 Arl 2005 Mesajlar: 8449 Şehir: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mezuniyet yılı: 2002
|
Tarih: 05.06.2009, 22:40 Mesaj konusu: |
|
|
yok bana ulaştmadı bende anlamadım vallahi  _________________
Dinlemek için logoya tıklayın...
Aşk için yaşadım, aşk için göz yaşı döktüm ve aşk için öldüm ama aşk beni hiç anlamadı... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|